Hoe zou het zijn als jij na een periode een mooi bedrijf hebt neergezet?
Dat je een succesvol ondernemer bent?
Dat je als ondernemer zeker van jezelf bent en weet hoe je met tegenslagen om kunt gaan. Maar ook op welke manier je kunt doorzetten als het even tegenzit.

Dat en nog meer kun je leren bij de Ondernemer Business School!

Wat is je situatie?

Je wilt een bedrijf opzetten en ‘eigen baas’ worden. Hoe doe je dat?

Ondernemen kun je leren en daarom bestaat er een 6-daagse Basisopleiding MINDSET EN FOCUS waar onder meer aan de orde komt hoe je van start kunt gaan met je bedrijf, wat je daarvoor nodig hebt. Maar ook wat niet de meeste prioriteit heeft in het begin. Op welke manier je een onderscheidend en waardevol product kunt neerzetten en hoe je dat kunt aanpakken. Welke ondernemersvaardigheden van belang zijn, en dat je die vaardigheden ook kunt leren. Maar vooral waarom een stevig juridisch fundament voor jouw bedrijf zo belangrijk is. Zodat je onderneemt met zo min mogelijk risico. En mocht je aansprakelijk worden gesteld, je deze aansprakelijkheid beperkt hebt. Ook krijg je tips uit het ondernemersleven mee en vertel ik je hoe je met MINDSET en FOCUS je doelen kunt bereiken en resultaten behaalt.

Je wilt jouw kennis op peil houden of meer weten over bepaalde ondernemerszaken. Volg dan één van de waardevolle workshops.

Door middel van het volgen van workshops over verschillende vakgebieden ontwikkel en vergroot je als ondernemer binnen korte tijd jouw kennis en vaardigheden. Denk aan workshops over algemene voorwaarden, de kleine lettertjes. Privacyrecht en het verwerken van persoonsgegevens (AVG). Intellectueel eigendom waaronder auteursrecht, merkenrecht en handelsnaam. Contractenrecht in de praktijk, het belang van heldere volledige contracten.