DSG Legal Solutions kan je zaak ook verder in behandeling nemen, indien dit nodig mocht zijn. DSG Legal Solutions adviseert, bemiddelt of voert een juridische procedure. En dat via een betaalbaar tarief van € 115,- per uur*. Toegang tot het recht hoort namelijk niet slechts afhankelijk te zijn van een goed inkomen. De mogelijkheid bestaat dus om samen een aanvaardbaar tarief vast te stellen. Ook kan er gewerkt worden met een vooraf overeengekomen projectprijs.

Voor bepaalde zaken heeft DSG Legal een vast tarief zodat voor jou helder is wat je betaalt en wat je krijgt. Wel zo eerlijk toch?

Pakket:

Voeren verweer in ontslagzaken (UWV)

Bekend is dat dergelijke zaken 10 uur tijdsbesteding in beslag neemt. Dit is van het kennismakingsgesprek tot het sturen van de laatste brief in je dossier. Omdat je niet voor verassingen wilt komen te staan biedt DSG Legal een vast tarief voor het voeren van een ontslagzaak.

 • Tarief € 1.150,- *

Bemiddeling arbeidsconflict

De ervaring leert dat een gemiddeld arbeidsconflict zich binnen de tijdsbesteding van 10 uren laat oplossen. De zaak wordt dan tussen werkgever en werknemer opgelost met een regeling zonder dat de rechter er aan te pas komt. DSG Legal werkt niet met uurtje factuurtje, zodat je niet weet wat het je uiteindelijk gaat kosten.

 • Tarief € 995,- *

Ontslagzaak voor de rechter

Een ontslagzaak bij de rechter neemt vaak meer uren in beslag en zal ongeveer 15 uur tijdsbesteding vergen, vanwege het opstellen van juridische documenten voor de rechtbank, mondelingen behandeling bij de rechtbank en afhandeling dossier. Toch vindt DSG Legal het belangrijk jou inzicht te geven in de kosten en geen onverwachte facturen te sturen die je niet meer had verwacht, daarom ook hier een vast tarief als wij je zaak behandelen.

 • Tarief € 1.750 *

DSG Legal Solutions is je gids en sparringpartner voor alle juridische vraagstukken. Vanwege ruime ervaring kan flexibel ingespeeld worden op situaties.

Vooral staat DSG Legal Solutions voor je klaar met een luisterend oor. Vanuit empathie en professionele betrokkenheid behartigt DSG Legal Solutions jouw belangen. Want het gaat immers om jouw zaak.

DSG Legal Solutions verleent verder juridisch advies in bijvoorbeeld de volgende situaties:

  • Ontslag- en arbeidszaken
  • Organisatieveranderingen en reorganisaties
  • Zaken waarbij je te maken krijgt met de Gemeente of Overheid (vergunningen, bezwaar- en beroepszaken).
  • Geschil in een huurzaak of een conflict met de buren
  • (Koop-)overeenkomstenrecht
  • Aansprakelijkheid
  • Geldvordering indienen (vermogensrecht)

   Voor al dit soort zaken én meer kun je gerust bij DSG Legal Solutions terecht.

Het beste juridisch advies tegen een betaalbaar tarief

‘Betrokken professional met oog voor mijn belangen. Altijd bereid om helder uit te leggen waar de zaak over ging’

AV Den Haag

‘Wist snel resultaat te behalen in de zaak’

DR Rotterdam

Meer weten over de werkwijze van DSG Legal Solutions, maak dan een vrijblijvende afspraak.

*genoemde prijzen zijn ex. BTW, eventuele deurwaarderskosten, griffierecht en inhuur extern deskundigen.